Tussentijd

Agenda/Optredens

Op 4 oktober stond Susanna met vijf fantastische musici in Tivoli Vredenburg op het Utrechtse alternatief van het Weekend voor de Wetenschap: Operatie Breinbreker. Hier is ze het gesprek aan met families over tijdsbeleving in quarantaine. Lees meer

Wat hebben tijd, muziek en psychiaters met elkaar te maken? Susanna Bloem breekt dagelijks haar brein hierover en laat het jullie graag zien én horen tijdens Operatie Breinbreker! Want hoe kan het nou dat op vakantie de tijd supersnel gaat, terwijl het in de klas soms een eeuwigheid duurt voordat de bel nou eens gaat? Hoe dachten ze daar honderd jaar geleden over, en hoezo hebben we nu nog iets aan die oude ideeën? Dompel je onder in de muziek van een strijkkwartet (Thirza van Driel (viool), Bas Egberts (altviool), Esther de Boer (cello), Huub van de Velde (contrabas) en zangeres Sharon Kips en kom je brein breken samen met Susanna. 

Op 16 oktober stond Susanna met dezelfde fantastische musici op de Rotterdamse Nacht van de Filosofie in De Doelen, Rotterdam. (geannuleerd i.v.m. nieuwe coronamaatregelen)
https://arminius.nl/rotterdamse-nacht-van-de-filosofie/